luni, 17 noiembrie 2008

Luxor 3


Luxor 3 este prezent in Romania doar pe ZUM ZUMA si in categoria jocuri luxor a acesteia.

Luxor in general este un joc luxor care creaza dependenta, insa Luxor 3 este un joc care te va fascina, cu o grafica excelenta. Sapte moduri unice de joc luxor te asteapta si multe alte puteri pe care le poti folosi transformand acest joc intr-unul unic.
Pentru a iti reusi misiunea trebuie sa eliberezi puterile magice ale zeilor. In acest joc magic puterile le poti elibera adunand cel putin trei sfere luxor gratis de acelasi fel la un loc.

Puterile Isis sunt din nou sub comanda voastra, in jocul luxor, incluzand si bilele soarelui explozive, fulgere izbitoare si bombe magice colorate. Pentru a te ajuta sa confrunti aceasta amenintare din luxor gratis parca din mormanta aparuta, Isis ti-a dat de asemenea si multe power up magice cum ar fi puterea scorpionului, care invoca aparitia unui scorpion din piramida pentru a distruge primele 10 bile de foc din sirul de sfere luxor.

Eliminarea unui sir intreg de bile luxor va distruge dispozitivul care impinge sirul spre piramide si dezvaluirea bonusurilor ce stau in bile. Poti sa castigi in aceste jocuri luxor, o extra viata colectand30 de monede de aur Ankh.

Nu mai ramane decat sa va urez bafta si succes in jocul luxor.

Niciun comentariu: