luni, 17 noiembrie 2008

Luxor Amun Rising


Daca vrei sa vezi multe multe jocuri luxor intra si tu pe ZUM ZUMA.ro.

Egiptul trebuie salvat si tu esti sungura speranta. Luxor Amun Rising te trimite intr-o calatorie intre cele doua lumi din care trebuie sa iesi invingator.

Oamenii care l-au creeat parca nu s-au gandit ca aceste jocuri luxor provoaca dependenta, parca nu stiu cat de greu ne este sa lasam balta aceste jocuri luxor si sa nu ne mai gandim la ele.

Profita de puterea scorpionului care eliberaza otrava astfel te ajuta sa ii distrugi pe dusmani.
Foloseste mouse-ul pentru pentru a tinti directia in care vrei sa tragi iar cand esti pregatit da click stanga pentru a trage.

Gloria si aventura te asteapta in acest joc luxor, in timp ce te intorci pentru a salva Egiptul antic de o amenintare sigura in Luxor Amun Rising, o noua versiune secventiala a acestui joc luxor.


De aceasta data, trebuie sa invingi rebela printesa megiddo inainte sa lanseze haosul in taramurile faraonului si cele doua pamanturi ale egiptului. Inca o data, provocarea nu este oarecare, si pe masura ce vei avansa prin nivele, vei descoperi ca toate plansele sunt noi si ca oamenii care au produs acest luxor gratis, isi fac treaba foarte bine.

Te vei folosi in aceste jocuri luxor, de rampa de lasara mistica, pentru a trimite bile colorate, si pentru a forma grupuri de minim trei sfere luxor de o singura culoare. Trebuie sa le opresti pe toate, inainte sa ajunga la piramide de la sfarsitul caii serpuite sau egiptul este distrus.

Niciun comentariu: